Aerogrāfija: kas tas ir un kur to izmanto?

Aerogrāfija: kas tas ir un kur to izmanto?Glezniecība ir tik sena mākslas forma, ka tikai zinātnieki var noteikt, kurš pirmais uzzīmēja attēlu uz savas alas sienas. Atslēgas vārds jums un man ir vietniekvārds «mūsu». Galu galā mēs pavisam nesen cīnījāmies nevis ar ielu zīmējumiem kā tādiem, bet gan ar to, ka tie tika novietoti “svešā teritorijā”, un daudziem no tiem estētika bija tālu no ideāla. Ja tomēr par “audeklu” esi izvēlējies savu auto un ceri, ka tā pārveidotais izskats pārspēs visas cerības, ir jārunā par to, kas ir auto aerogrāfija.

Airbrush ir īpaša ierīce, ar kuru tiek izpūsta krāsa. Senajiem māksliniekiem šim nolūkam pietika ar dobu kaulu, mūsdienu smidzināšanas mākslas cienītājiem pietiek ar krāsas bundžu, lai izveidotu grafiti. Airbrush mākslinieks (kā šo profesiju tagad sauc) nevar iedomāties savu darbu bez īpašas kameras, kurā tiek veikta krāsošana un žāvēšana. Operators elektroniski uzstāda nepieciešamo režīmu, t.i., process ir pēc iespējas tuvāks rūpnīcas režīmam. Viens neliels izņēmums: ja dvīņubrāļi pamet konveijera, tad pie izejas jūs gaida unikālas krāsas brīnummašīna ar vieglu zelta perlamutra nokrāsu.

Bet kā ar zīmējumu? Katrs zīmējums sākas ar skici. Un šeit jūsu vēlmi neierobežo nekas, izņemot profesionāļa padomu. Uzklātais raksts tiek lakots, noslīpēts, pulēts – un gatavs! Cik viegli ir rakstīt, un, ja tā padomā, cik daudz darba un izdomas, prasmes un centības ir ieguldīts katrā zīmējumā! Vai vēlaties pārspēt sevi? Jūs varat parūpēties par sava skaistuma vieglmetāla diskiem, pakļaujot tos īpašam krāsojumam jebkurā krāsā.

Nedomājiet, ka no Pelnrušķītes par princesi var pārvērsties tikai automašīnas vai motocikli. Jebkura virsma, uz kuras pielips krāsa, var kļūt unikāla. Tās var būt jūsu viesistabas vai kafejnīcas, kluba vai bāra sienas. Varat savam iecienītākajam motociklistam vai hokeja vārtsargam uzdāvināt ķiveri ar ekskluzīvu rakstu. Šāda dāvana nepaliks nepamanīta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info