autoserviss

autoservissAutoserviss GSAvto saviem klientiem piedāvā profesionālu servisu, savukārt mēs tam piedāvājam visizdevīgākos nosacījumus.

Kā strādā mūsu tehniskais centrs un ko tas izvirza «priekšgalā»? Uz šo jautājumu nav grūti atbildēt, jo mums pakalpojums ir īsta māksla, kas prasa pastāvīgus uzlabojumus. Esam gatavi aprakstīt visas savas darbības un darbus, lai sniegtu pilnīgu informāciju par tiem ikvienam auto īpašniekam. Tomēr autoservisi nav viegls uzdevums, tāpēc pāriesim pie diskusijas.

1. Mūsu tehniskais centrs GSAvto nodarbojas ar jebkuras sarežģītības izplūdes sistēmu apkopi un remontu. Tas ir mūsu lepnums. Remontējot automašīnu, darbinieki izmanto tikai savu pieredzi, bet arī kvalitatīvu aprīkojumu. Tehnisko centru ar pilnu diagnostikas rīku klāstu šodien nav viegli atrast. Lai gan tas ir viens no svarīgākajiem kvalitatīva pakalpojuma nosacījumiem. Taču virspusēju pārbaužu laikā parādās kļūdas, kuras bieži vien nav pa spēkam pat augsti kvalificētiem speciālistiem. Viņu prasmes un zināšanas ir unikālas, taču, ja nav atbilstoša aprīkojuma, detalizēta apkalpošana nav iespējama.

2. Mūsu GSAvto tehniskajā centrā pēc iespējas ātrāk veicam katalizatoru remontu Kuntsevo. Nevienam no autobraucējiem nepatīk ilgstoši palikt bez iecienītākā pārvietošanās līdzekļa. Tāpēc daudzi cilvēki vēlas pēc iespējas ātrāk salabot automašīnu. Tomēr tikai profesionālā tehniskajā centrā jūs nevarat zaudēt darba kvalitāti. Kas mums palīdz samazināt laiku? Viss ir ļoti vienkārši, mums atkal palīdz izcils aprīkojums un pieredzējuši meistari.

3. Tehniskais centrs piedāvā dažādus darbus pie izplūdes sistēmu remonta. Tomēr tikai daži autovadītāji saprot, ka automašīnā ir daudz problēmu. Remontam jāsākas ar pilnīgu diagnostiku un jābeidzas ar katras darbības traucējumu novēršanu. Mūsu speciālisti ne tikai «noņem» bojājumu, bet arī atrod tā rašanās cēloni.

Profesionāls speciālists centīsies atrast visas vainas, pirms parādās briesmīgās sekas.

4. Šķiet, ka mūsu tehniskais centrs GSAvto piedāvā pieredzējušu amatnieku pakalpojumus un oriģinālās rezerves daļas. Tas nozīmē, ka visu darbu izmaksām jābūt augstām. Tomēr visi mūsu pastāvīgie klienti bauda minimālās izmaksas. GSAvto autoserviss ir mūsu profesionālā darbība, tāpēc daudz svarīgāka ir kvalitatīva un labie klientu vārdi. Mēs pievēršam uzmanību skarbajiem konkurences apstākļiem tirgū un tajā pašā laikā necenšamies tos pārspēt. Pie mums klienti nāk augstās darba kvalitātes dēļ, un zemā cena kļūst par patīkamu pārsteigumu. Kvalitatīvs serviss un pieņemamas visu darbu izmaksas – tāds ir mūsu tehniskā centra kredo.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Immediate Maximum