Baterijas: veidi

Akumulators ir stratēģiski svarīga jebkuras automašīnas sastāvdaļa. Tā ir akumulatora darbība, kas palīdz iedarbināt dzinēju, kā arī visu automašīnas komponentu ķēžu darbība. Pirms akumulatora iegādes transportlīdzekļa īpašniekam ir precīzi jānosaka dzinēja tips, jauda un tilpums, automašīnas marka un paša akumulatora ražotājs. Pērciet automašīnas akumulatoru jūs varat sekot saitei.

Startera akumulatori tiek iedalīti trīs veidos: apkalpoti, zemas apkopes un bez apkopes. Līdz šim apkalpotās baterijas praktiski netiek ražotas. To raksturīgā iezīme ir melnā ebonīta apvalka klātbūtne. Šādu akumulatoru darbības raksturlielumi prasa regulāru elektrolītu vai ūdens pievienošanu korpusam. Šī procedūra prasa pastāvīgu motora stāvokļa uzraudzību un uzraudzību.

Baterijas: veidi

Nedaudz pieprasītāki ir akumulatori, kuriem nepieciešama maza apkope. Tiem nav raksturīgi būtiski ierobežojumi, jo tie darbojas, un tie ir salīdzinoši nepretenciozi apkopes jomā. Automobiļu tirgū zemas apkopes akumulatori tiek piedāvāti ar plašu opciju klāstu, sākot no zemas cenas līdz jaudīgākiem modeļiem, kas ir ideāli piemēroti lielākajai daļai mūsdienu ārzemju automašīnu.

Līdz šim populārākie ir akumulatori, kuriem nav nepieciešama apkope. Tie ir ražoti saskaņā ar jaunākajām tehnoloģijām un neprasa papildu apkopi no vadītāja. Tiem raksturīgs ideāls ģeometrisks dizains, kā arī plākšņu klātbūtne ar sudraba piedevu. Šādas baterijas ir nedaudz dārgākas nekā iepriekš norādītās, taču tās nodrošina ne tikai uzticamību un izturību darbībā, bet arī augstu ērtību un komforta līmeni braukšanas laikā.

Termins «akumulatora jauda» nozīmē tā spēju pārveidot elektrisko strāvu noteiktā laika periodā. Tādējādi, jo augstāka šī vērtība, jo lielāka ir veiksmīgas automašīnas dzinēja iedarbināšanas iespējamība. Akumulatoru nominālā jauda tiek mērīta ampēros stundā.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info