Kā izvēlēties automašīnas akumulatoru

Kā izvēlēties automašīnas akumulatoruPirmā lieta, kam jāpievērš uzmanība, pērkot akumulatoru, ir akumulatora izmēri. Automašīnas enerģijas avotam jāiekļaujas tai atvēlētajā vietā. Nākamais svarīgākais atlases kritērijs ir zīmols. Ja ražotājs ir jauns automašīnu tirgū vai ir nepiederošs attiecīgajā pārdošanas reitingā, jums nevajadzētu iegādāties viņa produktu, tādējādi veicot dārgu eksperimentu ar savu automašīnu.

Pērciet akumulatoru konkrētai automašīnai

Konkrētas markas automašīnai piemērotu auto akumulatoru var iegādāties jebkurā no klasēm. Atšķirība starp tām slēpjas ražošanā izmantotajās tehnoloģijās. Akumulatoru pirkšana «standarta» cenu kategorijā ir visrentablākā, jo šai klasei ir vislabākā cenas un kvalitātes attiecība. Tāpēc ieteicams iegādāties savai automašīnai piemērotu akumulatoru: https://akkumulyator-original.ru/categories/akkumulyator-na-renault-logan.

Uzticami zīmoli

Ir saraksts ar zīmoliem, kas ir pelnīti populāri. Šo zīmolu vidū var droši iekļaut automašīnu akumulatorus A-Mega, Exide, HAGEN, Varta, Vesna, Bosch, Tudor. Akumulatora komplekta izmaksas lielā mērā būs atkarīgas no zīmola. Visi pēc cenas ir sadalīti trīs klasēs:

• ekonomika;
• standarta;
• piemaksa.

Svarīgākie akumulatora parametri:

1. Akumulatora ietilpība. To raksturo enerģijas daudzums, ko akumulators spēj uzkrāt lādēšanas laikā. Norādīts uz ierīces korpusa.
2. Termināla savienojuma veids. Īpaša uzmanība jāpievērš spaiļu savienotāju atrašanās vietai, tāpēc pirms pirkšanas rūpīgi jāpārbauda vecais akumulators.
3. Starta jauda. Raksturojums ir saistīts ar klasi, kā arī ar akumulatora ietilpību. Var būt ļoti svarīgi, ja transportlīdzeklis tiek ekspluatēts smagos laika apstākļos.

Apsverot labākos akumulatorus, noteikti apsveriet atbilstošos parametrus un tikai tad izdariet galīgo izvēli.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info