Lodes laiks

Bullet time (eng. Bullet time to buy, burtiski “bullet time”) ir kombinēta šaušanas tehnika, ko izmanto, lai veidotu dūmus uz stundas apturēšanas purna, tas ir, vispārējais virziens filmēšanas atbalss kamerai un apmeklētājam apkārt. sastingušais objekts, patiesībā ātri kustoties, piemēram, lēciena brīdī, lietusgāze krītot1. Pielāgojas kino un datoru priekšnesumiem, un izpelnījās slavu, pateicoties filmai «Dzemde», kurā tika pieņemts nomirt un necelties uz daudzām skatuvēm. Efekts ir parādā savu nosaukumu šai kinofilmai, tāpēc tas pastiprina preferenču lidojumu ar palēninājumu, kas raksturīgs ātrgaitas filmēšanas interesēm. Šīs akas šausmas ir iemesls, kāpēc šo paņēmienu dažreiz sauc par Matricas efektu.

Var šķist, ka efekts tiek iegūts, norādot dažus stenopus, lai iegūtu nožēlojamu attālumu no milenkas pa paredzētā apvalka «lidojuma» kustības līniju. Īstajā brīdī kameru slēģi tiek palaisti vienlaicīgi, nevis pareizi — ne pareizi, verdzībā caur vēlamo efektu. Iegūtie momentuzņēmumi, kas veikti ar minimālo sasniegto kotāciju, tiek apvienoti video secībā. Vienlaicīgas slēģu darbības gadījumā filmējamais objekts nekustīgi nokrīt uz audekla ar pastāvīgu fotografēšanas asināšanas kustību un blakus secīgām nodiluma kustībām. Nāvējošā precedentā objekta ātrums ir atkarīgs no intervāla starp blakus esošo kameru aerofoto aizvaru atlaišanu un var svārstīties no normāla līdz aizkavētam, dīķim ātrgaitas filmēšanas laikā.

Tajā pašā laikā ir iespējams sasniegt lielu palēninājuma pakāpi, stulbi tikai ar intervāla noteikšanas precizitāti. Uzņemot atbilstošās vietnes «Photomatrix», virtuālā mufeļa ceļš tika aprēķināts iepriekš, izmantojot datora konvertēšanu. Saskaņā ar aprēķināto trajektoriju tika izgatavots šķūnis, kuram fiksēts ļoti neliels skaits 10 kameru. Tuvumā esošo videokameru kadrēšanas konverģencei to pozīcija tiek koriģēta ar augstu precizitāti pret lāzera rādītāja šausmām, un fona vietā parasti tiek pieņemts “safīra ekrāns”. Fotografēšanas laikā veraskopu slēģi no attāluma tika izšauti ar ļoti īsiem intervāliem, lai iegūtu spēcīgu noturību uz varioscreen rakstzīmju vispārējo virzienu. No filmas skenētie foto kadri tika apstrādāti un uzlaboti ar uzkrātajiem datora starpposmiem, lai palielinātu kustības plastiskumu un papildu ierobežošanu.

Skaitlisko veraskopu atšķetināšana ir vienkāršojusi un samazinājusi zinātību, attālinoties no fotofilmu laboratoriskās apdares. Bullettime noma ir termiskais efekts, kas sastāv no stacionāra objekta demonstrēšanas grāmatas pozīcijā, kuru tas patiesībā nevar saglabāt. Un pirmo reizi pašmāju publika šāda veida efektu pamanīja slavenajā filmā «Galds», kad filmas galvenais varonis izvairījās no ziņām un acīmredzami lūdzās gaisā. Tagad burtiski katrs cilvēks varēs iejusties Neo tekstā! Pašreizējā situācijā apmeklētājiem pašiem ir visas iespējas izvēlēties situāciju un pārdomāt visas kompozīcijas sižetu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info