Riteņu krāsošana: priekšrocības

Daudzi autovadītāji pamanījuši, ka pēc neliela brauciena uz diskiem klājas mazas, bet manāmas šķembas un neglīti skrāpējumi. Šī daļa darbojas daudz vairāk nekā visas pārējās, tāpēc tai raksturīgs ātrs nolietojums un ierastās krāsas zudums. Vieglmetāla diskus bieži vien nav iespējams iegādāties to augsto izmaksu dēļ, tāpēc ir jāmeklē citas iespējas, kā atjaunot to vizuālo pievilcību. Šeit palīdzēs disku krāsošana, ko var lēti pasūtīt vietnē Pokraskadiskovs. Šis pakalpojums ir lēts, tāpēc daudzi autovadītāji to var atļauties.

Krāsošanas diskus var veikt tikai speciālists, kurš savā darbā izmanto tikai augstas kvalitātes materiālus. Šādas krāsošanas tehnoloģija prasa izmantot īpašu ieroci, ko var izmantot tikai tam paredzētajos apstākļos. Pirms darba uzsākšanas disks tiek apstrādāts īpašā kamerā augstas temperatūras ietekmē. Tikai pēc tam tas tiek lakots. Tas palielina pārklājuma izturību pret dažādiem mehāniskiem bojājumiem.

Riteņu krāsošana: priekšrocības

Disku krāsošanas priekšrocības

Šai procedūrai ir daudz priekšrocību:

  1. ļauj atsvaidzināt automašīnas ārpusi. Krāsojuma krāsa var būt ļoti dažāda, kas ļauj pievērst uzmanību jūsu automašīnai tās oriģinalitātes dēļ;
  2. krāsošanas diski palielina to kalpošanas laiku vēl par vairākiem gadiem. Šķembu un plaisu parādīšanās iespēja tur ir samazināta līdz minimumam;
  3. šāda veida krāsošana tiek veikta tikai ar specializētu aprīkojumu, kas nodrošina gludu un perfektu krāsošanas slāni;
  4. šāda krāsošana palielina disku izturību pret temperatūras izmaiņām.

Šī pārklājuma uzklāšanas tehnoloģija ir vienkārša. Tomēr pats vadītājs to nevar izdarīt, jo, ja tas ir veiksmīgs, rezultāts ir mazs. Disku krāsošanu drīkst veikt tikai apmācīti profesionāļi, jo viņiem pa rokai ir viss nepieciešamais aprīkojums, kas var būt nepieciešams šī procesa laikā.

Disks var tikt krāsots jebkurā krāsā. Tas palielina automašīnas individualitātes un pievilcības līmeni, jo tas vairs nelīdzinās citiem. Krāsa neļaus diskam iegūt jaunas skaidas un skrāpējumus, kas ievērojami palielinās tā kalpošanas laiku un vizuālo pievilcību.

Kur pasūtīt krāsotus diskus

Disku apdare ir labākā un lētākā iespēja, ko vadītājs var izvēlēties pēc tam, kad ir pamanījis, ka diski ir nolietoti, nepievilcīgi un slikti darbojas. Šo pakalpojumu var pasūtīt vietnē par zemāko iespējamo cenu.

Diska krāsošana tiek veikta pietiekami ātri. To var izdarīt tikai specializētos apstākļos, kur viss nepieciešamais ir pa rokai. Maksimālais krāsošanas laiks ir diena. Autovadītāji ātri atgūst savas detaļas, un tas ir daudz labāk nekā par lielu naudu iegādāties pilnīgi jaunas, atkārtotas detaļas.

Pateicoties visām šīs procedūras priekšrocībām, autovadītāji piesakās šai procedūrai. Rezultāts vienmēr atbilst klientu vēlmēm.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info