Starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie kravu pārvadājumiUzņēmums «Tral Service» vienmēr cenšas paplašināt sniegtos pakalpojumus preču pārvadājumu jomā un tāpēc veic visdažādāko preču starptautiskos pārvadājumus.Un par jaunu, nozīmīgu posmu mūsu darbībā ir kļuvuši pārvadājumi no Turcijas. Uzņēmuma klienti jau sen ir varējuši pārliecināties par tradicionālajos maršrutos sniegto pakalpojumu uzticamību un efektivitāti, bet tagad mēs esam pakļauti arī jūras kravu pārvadājumiem no Turcijas. Pateicoties uzkrātajai pieredzei un profesionalitātei, varam garantēt, ka preču piegāde no Turcijas tiks veikta Jums ērtākajā laika diapazonā.



Ņemot vērā, cik liela daļa preču gan Krievijas, gan Ukrainas tirgū ir starptautiski ražotas preces, kļūst skaidrs, kāda nozīme ir kravu pārvadājumiem no vienas valsts uz otru. Tāpēc ātra un uzticama preču piegāde starp valstīm lielos attālumos ir ilgi gaidīts risinājums daudziem uzņēmējiem. Galu galā šāda veida kravu pārvadājumi ļauj apiet daudzus starpniekus un tādējādi ietaupīt cenu, tādējādi palielinot viņu darbības rentabilitāti. Un tiešie konteineru pārvadājumi palīdzēs ne tikai būtiski samazināt izmaksas, bet arī palielināt Jūsu uzņēmuma apgrozījumu.

Neatkarīgi no tā, kuru maršrutu izvēlaties Eiropā, Krievijā, uz citām valstīm, mēs jums to varam garantēt Jūsu krava tiks droši aizsargāta gan uz muitas robežām, gan jebkurā citā transportēšanas posmā. Mēs pārvadājam gandrīz jebkura veida un izmēra preces.

Daudzējādā ziņā, pateicoties Jūsu uzticībai uzņēmumam «Tral Service», šodien mēs varam nodrošināt Jums jebkāda veida tiešus pārvadājumus. Tieši jūs, mūsu dārgie klienti, ļāvāt pēc iespējas īsākā laikā atvērt jaunus transporta maršrutus uz gandrīz jebkuru valsti. Tas ir ļoti svarīgs solis mūsu kopīgajās aktivitātēs. Un viņš ir tālu no pēdējā. «Tral Service» ar to neapstāsies. Tāpēc tuvākajā laikā nodrošināsim Jums jaunus pievilcīgus kravu pārvadājumu maršrutus.

Uzņēmums «Tral Service» izsaka pateicību saviem klientiem un aicina fiziskas un juridiskas personas uz abpusēji izdevīgu sadarbību. Veiksmi un labklājību jūsu biznesam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info