UAZ izstrādās jaunus benzīna dzinējus

  UAZ izstrādās jaunus benzīna dzinējus

UAZ nolēma izstrādāt divus jaunus benzīna dzinējus. Kā norāda Vedomosti, atsaucoties uz rūpnīcas preses dienesta pārstāvi, bloki atbildīs Euro-5 un Euro-6 standartiem. Motoru ražošanai vajadzētu sākt 2020. gada pirmajā ceturksnī.

Dzinēja tilpums būs 2,3 un 2,5 litri. Tajā pašā laikā vienību jauda joprojām nav zināma. Jaunu dzinēju radīšanai tiks tērēti 1,9 miljardi rubļu. No tiem 500 miljoni rubļu. piešķirs Rūpniecības attīstības fondu.

Papildus UAZ transportlīdzekļiem šos dzinējus var uzstādīt arī citiem transportlīdzekļiem. Vienības tiks arī eksportētas. Tāpat netiek ziņots, kurām valstīm tiks piegādāti Krievijā ražoti motori. Vēl interesantāku informāciju par mašīnām atradīsiet vietnē: http://tmmotors.spb.ru/.

Turklāt nākotnē UAZ transportlīdzekļi tiks aprīkoti ar hibrīdelektrostaciju. Paredzams, ka hibrīda darbības rādiuss ar vienu degvielas uzpildes staciju būs līdz 1000 kilometriem. Turklāt ar elektrisko vilci auto spēs nodrošināt līdz 100 km nobraukumu. Tiek pieņemts, ka šie modeļi būs aprīkoti ar lādētāju, kas atbalsta maiņstrāvas un līdzstrāvas akumulatoru uzlādi.

Iepriekš tika ziņots, ka uzņēmums UAZ plāno izstrādāt automašīnu ar elektrisko spēkstaciju. Precīzs šī projekta laiks joprojām nav zināms. Šāda transportlīdzekļa izveide plānota kā daļa no sadarbības līguma ar Rosseti. Attiecīgo dokumentu parakstīja PJSC Rosseti ģenerāldirektors Oļegs Budargins un UAZ LLC ģenerāldirektors Vadims Švecovs.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info