Valsts reģistrācijas automašīnas numura zīme. Kā nokļūt

Ir stingri aizliegts braukt pa valsts ceļiem ar nereģistrētu automašīnu: tas ir saistīts ar sodiem un pašas automašīnas turpmāku konfiskāciju. Tāpēc jums jāzina, kādos gadījumos ir nepieciešama reģistrācija.

Transportlīdzekļa reģistrācijas procedūra

Transportlīdzekļa reģistrācija tiek veikta:

  • reģistrējot automašīnu iegādes vai līzinga periodā;
  • mainot automašīnas īpašnieka datus;
  • automašīnas dokumentu nozaudēšanas gadījumā;
  • pārstrādājot vai eksportējot automašīnu uz ārzemēm.

Valsts reģistrācijas automašīnas numura zīme.  Kā nokļūt

Apskatīsim pirmo iespēju sīkāk. Transportlīdzekļa reģistrācijas procedūru veic MREO STSI valsts dienesta darbinieki, kuri, pamatojoties uz iesniegtajiem dokumentiem, programmatiski piešķir jūsu automašīnai numura zīmi. Pati zīme sastāv no sērijas, tā reģiona numura, kurā automašīna ir reģistrēta, un skaitļu kopas, ko nejauši izdod programma. Auto īpašnieki, kuri vēlas saņemt īpašu digitālo numuru, var nopirkt skaistu automašīnas numuru Maskavā. Tas kļuva iespējams, jo specializētie uzņēmumi izveidoja noteiktu shēmu pielāgota reģistrācijas numura iegūšanai, reģistrējot automašīnu. Šādas shēmas rezultāts ir digitālās numura zīmes saņemšana no piedāvāto opciju saraksta vai jūsu norādītā numura saņemšana, veicot darījumu.

Nepieciešamība iegādāties individuālus automašīnas numurus

Auto entuziasti ir cilvēki, kuri ļoti rūpīgi izturas pret visu, kas saistīts ar viņu automašīnu: no krāsas līdz grīdas paklājiņu ražotājam. Vienam pietiek uzturēt savu “mīļoto” tīru, otram tas katru gadu jāuzlabo estētiskā noformējumā, jāveic neparasts noskaņojums. Bet tajā pašā laikā ikviens vēlas būt individuāls ar īpašu automašīnu. Skaista numura zīme garantē šādu individualitāti. Cilvēku vidū numura zīmes tiek iedalītas “skaistajās” un “parastajās”. “Parastos” izsniedz MREO ceļu policija, un “skaistos” var dabūt tikai par noteiktu summu. Tas ir saistīts ar faktu, ka automašīnas īpašnieka numurs var simbolizēt svarīgu datumu, būt statusa kombinācija (piemēram, 777, 555, 007), ja vēlaties, satur krāsainu simbolu vai kāda cita iemesla dēļ. Jebkurā gadījumā šādam mērķim labāk sazināties ar noteiktiem speciālistiem, kas noteikti ietaupīs jūsu laiku, naudu un nervus.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info