Vietnes monetizācijas metodes

Daudzi cilvēki, kas izveido vietni, pēc tam domā par ienākumiem no tās. Ja veidojat vietni biznesam, saziņai vai informācijas apmaiņai, jebkurā gadījumā vēlaties, lai jūsu darbs nes ienākumus. Šajā rakstā jūs uzzināsiet dažus piemērus, kā cilvēks var sākt iegūt reālu naudu no savas atvases.

  1. īpaša firma

Sazinieties ar īpašu uzņēmumu, kas nodarbojas ne tikai ar vietņu izstrādi, bet arī popularizēšanu, lai vietne darbotos un jūs no tās varētu gūt peļņu savam uzņēmumam. Galu galā vietne var būt ne tikai jūsu uzņēmuma seja, bet arī veids, kā nopelnīt naudu. Jo īpaši šādus pakalpojumus sniedz tīmekļa studija Legion Kazan.

2. Reklāma.

  • Reklāma ir vienkāršākais veids, kā pelnīt naudu. Bet jūs ar to neko daudz nenopelnīsit, ja jūsu apmeklējums būs ļoti mazs. Laba apmeklētība nozīmē sekojošo: Ja vietnei ir 15-20 tūkstoši lasītāju dienā, tad vietne ar reklāmu gūs ienākumus aptuveni 100 000 rubļu mēnesī. Bet, ja jums ir mazāk nekā 300 unikālo vietnes apmeklētāju dienā, jūs diez vai varat gaidīt ieņēmumus no reklāmām tuvākajā nākotnē. Varat arī izveidot vairākas vietnes ar sev tuvām tēmām un ievietot tajās reklāmas piedāvājumus, lai gūtu lielāku peļņu.Reklāmas veidi vietnē:
  • Yandex vai Google reklāma
  • teaser reklāma
  • Tiešā reklāma

3. Pašu informācijas produkti.

Protams, jūs varat pārdot arī fiziskus produktus savā vietnē, taču, ja jums ir informācijas vietne, tad informācijas produktu pārdošana jums ir piemērotāka. Un jebkurā gadījumā informācijas produktu izveide un pārdošana ir daudz ērtāka nekā preču pārdošana.

Saskaņā ar šo taktiku, apmeklējot vietni aptuveni 3 tūkstošus apmeklētāju mēnesī, ar pareizu resursu sadali var gūt ienākumus no 100 līdz 150 tūkstošiem. Bet pasīvie ienākumi te nav gaidāmi, kā ar reklāmu, jo. bez pastāvīgas veicināšanas un ienākumi nebūs.

4. Saišu pārdošana no vietnes.

Iepriekš šādas saites varēja virzīt jūsu vietni Yandex un Google meklētājprogrammu augšgalā, taču šodien viņi ir iemācījušies tās atpazīt. Tā kā šādu saišu skaits ir liels, jūs pat varat saņemt aizliegumu.

Tomēr dažas šādas saites vietnē nevienam nekaitēs, lai gan tās nesīs ļoti mazus ienākumus. Galvenais, lai tie būtu līdzīgi tēmai.

4. Saistītā programma.

Atšķirībā no parastās reklāmas, ar saistītajām programmām jūs izvēlaties, ko reklamēsit. Jūs saņemat samaksu tikai tad, kad kāds pērk reklamēto preci. Lai to izdarītu, atkal ir nepieciešama reklamēta vietne.

Ar 5-10 tūkstošiem apmeklētāju dienā jūs varat nopelnīt līdz 100-150 tūkstošiem mēnesī.

No šiem galvenajiem piemēriem un vietņu monetizācijas iespējām var izdalīt tās, kas ir pasīvas un ne pārāk ienesīgas vai aktīvas un ļoti ienesīgas. Bet tas ir atkarīgs no jums, lai izvēlētos, kurš no tiem ir labākais.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
globalautotrade.info